Mimořádné uzavření zámku Třeboň a hrobky Domanín v souladu s doporučením MZ ČR

Prohlídkové expozice Státního zámku Třeboň a hrobky Schwarzenbergů Domanín jsou od 10. března do odvolání pro veřejnost uzavřeny. Dále je uzavřena expozice Dům přírody Třeboňska. Průchod areály je umožněn, omezen je provoz nájemních restauračních prostor (krčma, pizzerie, kavárna) dle nařízení vlády a vlastního úsudku.

 



Dne 10. 3. 2020 bylo vydáno mimořádné opatření ministra zdravotnictví, kterým se zakazují hromadné akce s účastí více jak 30 osob, kteréžto bylo následně rozšířeno do zákazu vycházení.

Za účelem naplnění tohoto opatření jsou společně s dalšími památky uzavřené prohlídkové expozice STÁTNÍHO ZÁMKU TŘEBOŇ A HROBKY SCHWARZENBERGŮ DOMANÍN.

PRŮCHOD ZÁMECKÝMI NÁDVOŘÍMI A PARKEM U HROBKY je zachován.

DŮM PŘÍRODY TŘEBOŇSKA je od soboty 14. března uzavřen.

PROVOZ RESTAURAČNÍCH ZAŘÍZENÍ (Krčma u Kellyho, Pizzerie Macondo, Caffé Paolo Sarcelli) je od 14. března do 24. března uzavřen.

 



Opatřením se kromě veškerých prohlídek ruší také akce, soukromé i veřejné, které se měly konat v termínu do poloviny dubna.

SVATEBNÍ OBŘADY do 24. března 2020 jsou zrušeny.

V případě již rezervovaných vstupenek nebo rezervovaných akcí, či případně noclehu na zámeckém hostelu, kontaktujte správu zámku:
384 721 193 / trebon@npu.cz

Obnovení provozu a případné změny budou zveřejněny zde, na našich
webových stránkách.

 


VÍCE AKTUÁLNÍCH INFORMACÍ NA WWW.NPU.CZ 

 


  Děkujeme za pochopení. Za správu zámku Bc. Vít Pávek, kastelán
602 806 508 / pavek.vit@npu.cz